Om os

Klinikken

Årslev Dyreklinik A/S har gennem årene udviklet sig fra at være en blandet landpraksis til at være en blandet praksis med såvel store som mindre husdyr. Klinikken blev bygget i 1989, og den er beregnet til familiedyr: hund, kat, fugle, kaniner mm.

I foråret 2006 blev klinikken udvidet til 320m² i alt og de nye lokaler rummer et større venteværelse, butik til foder/tilbehør, et rum til scanning/øjenundersøgelser og endelig kontor og frokoststue. Vores udekørende praksis har base samme sted og her aflægges sygebesøg til heste, kvæg og zoodyr. Vi er i alt 6 dyrlæger og 5 veterinærsygeplejersker.

​Årslev Dyreklinik A/S er en godkendt dyreklinik, hvilket er en kvalitetssikringsordning, som indbærer at en række krav med hensyn til efteruddannelse, bygninger, udstyr mm. skal være i orden.

​Vi søger altid at finde en diagnose for at iværksætte den rette behandling. Efteruddannelse af alle prioriteres højt. Vi deltager i kurser i både ind- og udland, og der kan altid forventes behandling på højt fagligt niveau.