Om os

Klinikken

Årslev Dyreklinik A/S har gennem årene udviklet sig fra at være en blandet landpraksis til at være en blandet praksis med såvel store som mindre husdyr. Klinikken blev bygget i 1989, og den er beregnet til familiedyr: hund, kat, fugle, kaniner mm.

I foråret 2006 blev klinikken udvidet til 320m² i alt og de nye lokaler rummer et større venteværelse, butik til foder/tilbehør, et rum til scanning/øjenundersøgelser og endelig kontor og frokoststue. Vores udekørende praksis har base samme sted og her aflægges sygebesøg til heste, kvæg og zoodyr. Vi er i alt 6 dyrlæger og 5 veterinærsygeplejersker.

​Årslev Dyreklinik A/S er en godkendt dyreklinik, hvilket er en kvalitetssikringsordning, som indbærer at en række krav med hensyn til efteruddannelse, bygninger, udstyr mm. skal være i orden.

​Vi søger altid at finde en diagnose for at iværksætte den rette behandling. Efteruddannelse af alle prioriteres højt. Vi deltager i kurser i både ind- og udland, og der kan altid forventes behandling på højt fagligt niveau.

Døgnvagt Har dit dyr akut brug for hjælp, uden for vores åbningstider?

Uden for vores normale åbningstider har vi en vagtordning, så hvis dit dyr bliver akut syg kan vi hjælpe dig.​

Her kontaktes vi også via 65 99 12 11